fbpx

Bezorging garantie

Na de bestelling gaan wij direct aan de slag en zorgen we ervoor dat de bestelling vaak binnen een à twee werkdagen wordt bezorgd! Wij werken samen met PostNL, dit is een bekende en goed functionerende bezorgdienst en wij schenken hun ons volledige vertrouwen. Daarentegen kunnen wij hun prestaties niet garanderen. Bezorgfouten zijn zeldzaam, maar wij kunnen niet garanderen wat buiten onze macht ligt. Wij vragen je begrip hiervoor.

Retourneren

Je kunt een artikel alleen retourneren wanneer het onbeschadigd en compleet is.

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, je artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in de winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is. Hiermee bedoelen we wanneer het pakket door jou of door jou aangewezen derde in ontvangst is genomen. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief verzendkosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij de herroepingsmededeling hebben ontvangen. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de transactie oorspronkelijk is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; er worden in ieder geval geen kosten in rekening gebracht voor de terugbetaling. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of totdat je hebt aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Na herroeping moet je de goederen zo snel mogelijk, en binnen 14 dagen aan ons terugzenden of overhandigen. Je bent op tijd als de goederen zijn teruggestuurd voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je eigen rekening. Daarnaast ben je alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen, die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Deze waardevermindering mogen wij in dat geval verrekenen met het terug te storten bedrag.

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht, neem contact op met ons op via e-mail of telefoon. Vermeld hierbij je ordernummer en de producten die je retour wilt sturen. Je ontvangt een e-mail met een bevestiging van de retour aanvraag en verdere instructies.

Retouradres

Infinity Beads,
Ceres 88,
6681 PT  Bemmel,
Nederland